maandag 10 maart 2008

Rond huis in Elsevier

Leuk artikeltje in de Elsevier van deze week. In de wekelijkse rubriek "huis te koop" deze keer het huis van de buren. Ons huis staat zelfs op de foto: helemaal links. Ons huis is identiek (in plaats van een praktijk ruimte hebben we een washok en een televisie-hoek), alleen de tuin is groter en wij hebben 30 meter wal langs de plas. En veel mooier ingericht natuurlijk ;-)

De makerlaar heeft gelijk: ook wij hadden dit huis in eerste instantie niet geselecteerd via Funda, maar toen we we er eenmaal toevallig een keer langs kwamen (op weg naar een ander huis) werden we gelijk enthousiast. Dat van ons heeft 5 jaar leeg gestaan..

Geen opmerkingen:

Over ons

Het zijn Jan Prins en Clarice de Bruin die deze blog bijhouden. We zijn de blog ooit begonnen ter ere van ons eerste kind, Elise, maar inmiddels hebben we ook Ariane erbij. We vullen de blog met foto's, filmpjes en belevenissen uit de prive sfeer. Voor onze boot (Take Two, een BAV 44-3, thuishaven Mahon, Menorca) hebben we een aparte site (www.zeilenmenorca.nl). De boot is te huur.